Ciska

Ciska Peters’ advies aan André Hazes: ‘Waardeer wat je hebt’

De turbulente relatie van André Hazes en z’n geliefde Monique, de moeder van zijn zoontje André, houdt Nederland flink bezig. Ciska Peters, die eerder het management van André Hazes senior verzorgde, merkt dat de jonge André erg op zijn vader begint te lijken. Aan Weekend doet ze haar verhaal.

‘Hij heeft het privé nu moeilijk, dat lijkt een beetje op zijn vaders verhaal’, vertelt Ciska. Volgens de voormalige zangeres was te voorspellen dat er problemen zouden ontstaan, aangezien André een iets oudere vriendin heeft. ‘Ik weet niet of het daarop stukloopt, maar hij is natuurlijk jong en hij wil ook nog uitgaan en zo. Dan kom je allerlei dames tegen en dan gaat het mis, dénk ik zo. Het is jammer als het daardoor stuk zou gaan. Dat was met zijn vader net zo.’

Op de vraag of Ciska denkt dat André jr. hetzelfde pad zal gaan bewandelen als zijn vader, antwoordt ze: ‘Dat weet ik niet. Ik hoop dat hij serieus genoeg blijft, anders is het zonde. En scheiden kost veel geld. Je moet toch iedere keer weer alimentatie ophoesten voor die dames, én voor je kinderen betalen.’ Ze adviseert de 25-jarige zanger dan ook om zichzelf te blijven. ‘En verder: beide benen op de grond houden, waarderen wat je hebt én goede mensen om je heen verzamelen, dat is óók heel belangrijk.’

Zelf is ze volgende maand 55 jaar getrouwd met haar man, Pim ter Linde. ‘Het is maar uit wat voor hout je bent gesneden. Dat is moeilijk te veranderen en ook afhankelijk van wie je tegenkomt. Hoe lang blijf je ergens hangen in de kroeg? Ik was altijd heel serieus. Als ik ergens ging optreden, nam ik een koffie en een water. Dan deed ik mijn optreden en ging ik weer naar huis’, aldus Ciska.

Eind september vertrokken André Hazes en Monique samen met hun zoontje naar Bonaire. Aan Shownieuws vertelt de zanger dat de vakantie het stel goed heeft gedaan. ‘We hebben een hele fijne vakantie met elkaar gehad’, aldus André.

Lees ook:

André Hazes en Monique samen met hun zoontje op vakantie

Nieuw gezinslid voor André Hazes en Monique

André Hazes staat stil bij sterfdag vader