Igmar Felicia

Igmar Felicia reageert op relatiebreuk met Fien Vermeulen

Fien Vermeulen (28) liet gisteren via Instagram weten dat zij en Igmar Felicia (29) niet langer een koppel zijn. Igmar bleef opvallend stil, maar laat nu toch van zich horen.

De dj van Radio 538 vindt het onderwerp meer iets om ‘met zijn eigen omgeving’ te bespreken. ‘Voor iedereen die mij nu vragen stelt in DM over mijn relatiestatus: de wereld staat in brand, Trump maakt oorlog met Iran en Jinek vs. Op1 is al een mediaoorlog op zich. Dat ene Igmar zijn relatie uit is, vind ik meer iets dat ene Igmar lekker met zijn eigen omgeving gaat bespreken’, aldus Igmar Felicia op Instagram.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Slaap lekker allemaal ❤️!

Een bericht gedeeld door Igmar Felicia (@igmarfelicia) op

Fien, die vooral bekend is van haar deelname aan Expeditie Robinson, en Radio 538-DJ Igmar leerden elkaar kennen bij Qmusic. In oktober 2017 stapte Igmar over van SLAM! naar Qmusic, waar hij samen met Mattie Valk en Fien Vermeulen het ochtendprogramma Mattie, Fien & Igmar ging presenteren. In de zomer van 2018 verhuisde Igmar naar de avond, toen Mattie voortaan in de ochtend gezelschap kreeg van Marieke Elsinga.

Vorig jaar verhuisde Igmar naar Radio 538. De 29-jarige dj presenteert er sindsdien een weekendshow.

Lees ook:
Is Jordan Roy de Nederlandse kandidaat voor het Eurovisiesongfestival?
Paragnost: ‘Zwaar jaar voor André Hazes’
Patricia Paay onthult: ‘Nicky en Maurice waren geen grote liefdes’