Glennis Grace

Glennis Grace klaar voor huwelijk!

Het lijkt er sterk op dat er een nieuw showbizzhuwelijk in de lucht hangt... Glennis Grace zou niets liever willen dan te trouwen met haar Lévy Simon.

Sinds Glennis Grace samen is met de 26-jarige Lévy Simon straalt ze van oor tot oor. Het stel is ruim twee jaar een setje, en dat heeft van haar een ander mens gemaakt. ’Ik denk dat ik daarom ook zo straal. Ik ben rustiger geworden doordat hij mij zekerheid geeft. En ik ben ook echt gelukkiger’, aldus Glennis, die een roerig en ongelukkig liefdesverleden had voordat ze met Lévy ging. De 41-jarige brunette maakt zich er geen zorgen over dat haar geliefde er op een dag ‘met een jongere versie’ vandoorgaat. ‘Ik kan ook voor nog jonger gaan… Nee, ik maak me daar helemaal niet druk om’, vertelt ze lachend aan Weekend.

De zangeres zou ook dolgraag met Lévy een broertje of zusje voor haar puberende zoon krijgen. ‘Ik heb het natuurlijk wel met Lévy besproken; ik ben de veertig gepasseerd en heb niet alle tijd van de wereld meer. Mijn zoon wil héél graag een broertje of zusje’, vertelt ze. Glennis hoopt ook dat ze zich binnenkort zijn vrouw mag gaan noemen. ‘Ik denk dat híj dat best wel graag zou willen en ik eigenlijk ook wel’, vertelt de brunette. Dan is het wachten echter wel op Lévy: ‘Ik wil gevraagd worden. Ik zou niet zelf ’t aanzoek doen.’ Hoe hij op z’n knieën gaat, maakt haar niet uit. ‘Áls hij me maar vraagt’, aldus Glennis Grace, die het zelfs prima zou vinden als het gewoon aan de keukentafel gebeurt.

Lees ook:

Woedende Glennis klaar met ‘bullshitverhaal’

Danny Froger en geliefde op roze wolk: ‘Erg gelachen bij de bevalling’

Louis van Amstel: ‘Ik ben eindelijk vader geworden’