×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Woedende Glennis klaar met ‘bullshitverhaal’

Woedende Glennis klaar met ‘bullshitverhaal’
1.05.2019 -

Glennis Grace is er klaar mee dat haar naam 'door het slijk' wordt gehaald. Op Instagram haalt ze woedend uit naar de organisatie van een festival in Dalfsen, waar ze zou optreden. De show gaat echter niet door en volgens Glennis willen de boekers haar daar nu de schuld van geven.


De organisatie van het optreden in Dalfsen stelt in een krant dat Glennis geen andere optredens zou doen en dat ze haar exclusief hadden geboekt. De Overijsselaars bouwden er zelfs een heel festival omheen. Glennis werd echter ‘overal’ geboekt, na haar succes in America’s Got Talent. ‘Dus de exclusiviteit is er niet en ik ben bang dat we daardoor niet uit de kosten komen’, aldus organisator Robert Lans in de krant.

Volgens Glennis is dat een ‘bullshitverhaal’. ‘Ik ben er klaar mee dat boekers op deze manier omgaan met de naam van een artiest terwijl ze zelf hun eigen hachje proberen te redden door maar de artiest te blamen’, schrijft ze. ‘Heel makkelijk maar vooral heel DOM. Ik pik het namelijk niet dat mijn naam door het slijk gehaald wordt. Wordt vervolgd….’

Wat voor vervolgstappen Glennis gaat nemen, wordt niet duidelijk.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

ZO KLAAR MEE!!!!

Een bericht gedeeld door Glennis Grace (@glennisgrace) op