André Hazes

André Hazes verwijdert Bridget uit zijn leven

Nu de hele wereld mag weten dat André Hazes en Monique Westenberg weer samen zijn, lijkt hij de periode met Bridget Maasland definitief af te sluiten...

In een bericht op Instagram liet André Hazes gisteren weten weer samen te zijn met zijn Monique. Hoewel de zanger kon rekenen op veel hartverwarmende reacties, kreeg hij ook wat kritiek: volgers vonden het vreemd dat alle kiekjes met Bridget Maasland, met wie hij tot vorige week nog samen was, nog gewoon een plekje kregen op zijn social media. André heeft nu dan ook alle liefdesfoto’s met de presentatrice verwijderd.

Bij Bridget hebben de kiekjes met André nog altijd een prominent plekje. Wel besloot de presentatrice eerder deze week om haar ex-liefde te ontvolgen.

De relatie van André en Bridget was van korte duur. De twee lieten vorige week maandag weten een punt te hebben gezet achter hun relatie. Volgens Bridget werd de druk van de media de relatie te veel maar zaten ze daarnaast ook in een andere levensfase. Het stel was slechts drie maanden samen.

Lees ook:

André Hazes weer samen met Monique

Dave Roelvink openhartig over liefdesbreuk: ‘Twee maanden gehuild om Julia’

Monique Westenberg draagt prachtig sieraad ter nagedachtenis aan haar oma