×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

André Hazes weer samen met Monique

André Hazes weer samen met Monique
27.02.2020 -

André Hazes en Monique Westenberg zijn inderdaad weer een stel. Dat meldt de zanger bij een foto van hen samen op Instagram, waarop te zien is dat ze romantisch uit eten zijn.


Op de foto staan André en Monique terwijl ze samen romantisch uit eten zijn. ‘Ik ben altijd de jouwe,’ schrijft André bij de foto. De Engelstalige tekst komt uit een nummer van de groep Journey. In de tekst komt ook een zinsnede voor dat een relatie met een muzikant niet altijd is hoe het zou moeten zijn.

André en Monique waren al samen sinds 2014. In oktober 2016 kregen ze samen een zoon, André jr. Vorig jaar november werd bekend dat André en Monique uit elkaar waren.

Even daarna werd bekend dat de zanger een relatie zou hebben met Bridget Maasland. Weekend kon als eerste een foto laten zien van de twee samen. In totaal waren André en Bridget zo’n drie maanden samen.

Na hun breuk werd André weer thuis bij Monique gezien en werd gesuggereerd dat de twee weer samen zouden zijn. Die geruchten blijken dus te kloppen.