Bridget Maasland

Zien: zó zag Bridget Maasland er als klein meisje uit

Nu zijn ze wereldberoemd, maar herken jij de sterren ook op de foto’s uit hun kindertijd? Deze week de jeugdfoto van Bridget Maasland.

Bridget Maasland werd 9 november 1974 geboren in Den Haag, ze heeft één broer. Haar ouders hielden er een vrije opvoeding op na, die Bridget later soms wat te vrij noemde. Ze ging naar een leefwerkschool. ‘Als je wilde, kon je daar de hele dag pottenbakken of nietsdoen’, vertelde ze. Doordat haar moeder als visagiste werkte, kwam Bridget al jong in aanraking met de televisiewereld. Als meisje was ze als model te zien in verschillende tijdschriften en mocht ze meedoen met kindermodeshows. En dat terwijl ze last van faalangst had, nog steeds overigens. De eerste keer dat ze op televisie te zien was, was in een reclame van ‘Snoep verstandig, eet een appel’. Ze ging later werken als model, danste in het programma Man O Man en beleefde haar landelijke doorbraak als vj bij TMF.

Schermafbeelding 2020 04 03 Om 11.57.59
Schermafbeelding 2020 04 03 Om 11.57.59

Liever niet de deur uit? Lees de nieuwste editie van Weekend op je smartphone, tablet of computer en blijf op de hoogte van alle showbizznieuwtjes! 

Lees ook:

Gezinsuitbreiding voor Rachel Hazes
Man Tineke Schouten opnieuw in het ziekenhuis: ‘Bijna ging het mis’
BZV-geheim onthuld: Yvon Jaspers stuurt privédetective op boeren af

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen