Welkom als nieuwe abonnee van Weekend!

Vanaf nu ontvangt u elke week Weekend op de mat, maar daarnaast heeft u per direct gratis toegang tot alle (ook eerdere) digitale edities. U kunt dus gelijk beginnen met lezen!

Weekend lezen op uw iPad of Android tablet in drie eenvoudige stappen:

  1. Ga naar de iTunes of Google Play store en zoek naar Tijdschriftenplaza. Download en installeer de app. De rechtstreekse links zijn:

    Klik hier om de iOS versie te downloaden.
    Klik hier om de Android versie te downloaden.
  1. Na het openen van de app kunt u onderaan het scherm via de optie ‘meer’ naar ‘inloggen’.

    Vul bij E-mailadres uw e-mailadres in en bij Wachtwoord het wachtwoord dat u tijdens het bestellen van uw abonnement heeft ingevoerd.
  1. Klik op Inloggen.

Uw gegevens worden gecontroleerd en onder mijn account (via de optie ‘meer’) komt te staan op welke tijdschriften u een actief abonnement heeft. Onder ‘mijn persoonlijk aanbod’ worden de tijdschriften weergegeven die gratis te downloaden zijn. Ook via de optie ‘Tijdschriften’ zijn de tijdschriften eenvoudig op te vragen, door via de filteroptie het merk waarop u een abonnement heeft te selecteren.

Vergeet niet om pushberichten in te schakelen (via mijn account). Dan weet u precies wanneer er een nieuwe editie voor u klaarstaat in de app.

Wachtwoord vergeten of wilt u deze wijzigen? U kunt een nieuw wachtwoord in de app aanvragen via de optie ‘meer’ en ‘inloggen’. U ontvangt dan een e-mail met daarin een link om het wachtwoord te wijzigen.

Mocht u verder nog vragen hebben over digitale abonnementen, klik dan hier.