Esther Vergeer

Heftig: Borstkanker geconstateerd bij Esther Vergeer

Verschrikkelijk nieuws voor rolstoeltennister Esther Vergeer (38). De zevenvoudig paralympisch tenniskampioene laat weten dat er bij haar borstkanker is ontdekt.

Op haar Instagram laat Esther weten: ‘Helaas heb ik geen goed nieuws: er is bij mij borstkanker ontdekt. De komende tijd zal ik mij richten op de behandeling en genezing hiervan. Vol positieve energie en met de steun van mijn gezin, familie, vrienden en collega’s ga ik ervoor. Ik ben ervan overtuigd dat ik me hier doorheen sla!’

Ze hoopt de komende tijd zoveel mogelijk door te kunnen blijven werken. ‘Alleen al omdat ik niet de hele dag bezig wil zijn met ziek zijn; ik hoop op die manier ook de nodige positieve energie te krijgen. Energie die ik juist nu goed kan gebruiken.’ Ze gaat deze zomer aan de slag als chef de mission van TeamNL voor de aankomende Paralympische Spelen Tokyo 2020. ‘Er zullen ongetwijfeld momenten zijn dat ik pas op de plaats moet maken en voor mijn gezondheid moet kiezen. Met de steun van mijn gezin, mijn familie en mijn collega’s bij de Foundation, NOC*NSF en het ABN AMRO World Wheelchair Tennis Tournament, ben ik ervan overtuigd dat ik me hier doorheen sla’, aldus Esther.

Lees ook:

André verklaart de oorlog aan Bridget: ‘Jij bent vanaf nu zooo de lul’

Minnares onthult: ‘Mijn geheime nacht met pasgetrouwde Daley Blind’

ZIEN: Het nieuwe ‘optrekje’ van Nance Coolen

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen