×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

André verklaart de oorlog aan Bridget: ‘Jij bent vanaf nu zooo de lul’

André verklaart de oorlog aan Bridget: ‘Jij bent vanaf nu zooo de lul’
22.01.2020 -

André Hazes houdt wel van een lolletje. Regelmatig deelt hij een filmpje waarin hij iemand flink in de maling neemt. Maar dit keer is het zijn liefje Bridget die hém eens goed terugpakt.


Op Bridgets Instagram Story is te zien dat André, tussen allemaal vrouwen, in een nagelstudio zijn nagels laat lakken. ‘Jij verklaarde de insta oorlog @andrehazes, bring it on’, schrijft de presentatrice erbij. André Hazes kan de grap gelukkig wel waarderen, maar laat wel weten: ‘Jij bent vanaf nu zoooo de lul.’

De twee kunnen het duidelijk erg goed met elkaar vinden. Bridget noemde haar vriend, die gisteren zijn 26e verjaardag vierde, zelfs de liefde van haar leven. ‘Jouw hart zit echt op de juiste plek. Als vriend, als vader, als man, als hubby’, schreef ze bij een foto met André.

Lees ook:

Minnares onthult: ‘Mijn geheime nacht met pasgetrouwde Daley Blind’

Ondanks nieuwe relatie: Arne Toonen laat tatoeage Birgit Schuurman staan

Monique Westenberg reageert op liefdesgeruchten Tino Martin