Screenshot 2022 12 16 20.48.24

Donny Roelvink heeft teelbalkanker

Donny Roelvink heeft teelbalkanker. Op Instagram deelt de zoon van Dries Roelvink dat hij direct is geopereerd en nu in het ziekenhuis ligt om te herstellen.

“15 December, een dag die vol stond in het teken van positiviteit. De kerstboom optuigen, een leuke avond tegemoet met optredens van mijn vader en om de 5 minuten overspoeld worden met honderden mooie berichten over aflevering 7 van Special Forces. En dan hoor je opeens dat je teelbalkanker hebt…”, begint de 24-jarige realityster zijn verhaal. Daarbij deelt hij een aantal foto’s vanuit het ziekenhuis, onder meer met zijn broer Dave.

Plan van aanpak

Binnen 24 uur werd er een plan van aanpak gemaakt. “Na het horen van een positieve CT-scan uitslag (waar gelukkig geen verdere uitzaaiingen waren te zien) ben ik gelijk onder het mes gegaan”, aldus Roelvink, die ook schrijft dat de operatie goed is verlopen. Voor nu moet hij afwachten of er nog een nabehandeling komt, “maar ook hier sta ik met een positieve gedachte in”.

Ongeluk

Voor nu doet Roelvink geen verdere mededelingen. “Maar zoals ik al eens in een eerder bericht heb laten weten: It’s about how hard you can get hit, and keep moving forward.”

Overreden door Hummer

Het is niet de eerste keer dit jaar dat Roelvink in het ziekenhuis ligt. In juni draaide hij een fitnessvideo met vrienden en werd daarbij overreden door een Hummer. Hij belandde in het ziekenhuis met vijf gebroken ribben en een klaplong. Hij moest wekenlang herstellen.

Beeld: donnyroelvink@instagram