Romy Monteiro

Romy Monteiro reageert op zwangerschapsgeruchten

Romy genoot zaterdag samen met haar vriend Jasper en wat vrienden van een heerlijke dag op het water. Dat fijne moment liet de musicalster niet onopgemerkt voorbijgaan: ze deelde een aantal foto’s en kiekjes in haar Instagram Stories, waarop de reacties allesbehalve uitbleven.

Een aantal volgers viel het op dat er op de boot het woordje ‘baby’ staat en denken dat de zangeres hint op een zwangerschap. Romy besluit te reageren: ‘Ik ben niet zwanger. Ik ben dat ook nog lang niet van plan of überhaupt mee bezig’, schrijft Romy. ‘Dus als je een woord ‘baby’ ziet, of een opgezet (food) buikje of zelfs een hand op mijn buik; Er zit geen baby in.’

Schermafbeelding 2020 08 16 Om 10.12.25

Code oranje

De zangeres verbleef samen met haar vriend op Ibiza. Afgelopen nacht is het reisadvies voor gebieden in de Europese landen Spanje, Frankrijk en België aangescherpt ‘Voor de quarantaine vragen: wij vliegen NU terug. We zijn dus ruim op tijd terug en hoeven dus niet in quarantaine. Maar we zijn uiteraard wel voorzichtig’, liet Romy gisteravond. Daarna meldt ze dat ze inmiddels geland zijn.

LEES OOK:

DÍT IS DE NIEUWE VRIENDIN VAN DAVE ROELVINK!

GROTE TELEURSTELLING VOOR AMALIA EN ALEXIA

ZIEN: KLEINE DRÉ BLIJKT WAAGHALS