Placeholder

Rolf Tangel aan het aftellen: ‘Nog een maandje’

Rolf Tangel en zijn vriendin Gabriëlla zijn aan het aftellen! Over ongeveer een maandje verwachten ze hun eerste kindje samen.

Op Instagram deelt Rolf een foto van een echo. ‘Nog een maandje dan kan ik me kleine meisje eindelijk in mijn armen sluiten’, schrijft hij dolblij bij het kiekje.

In april werd bekend dat Rolf dit jaar niet één keer, maar twee keer vader zou worden. Naast een kindje met zijn huidige vriendin Gabriëlla, had hij tijdens een korte break ook een kind verwekt bij iemand anders. Helaas is die zwangerschap kort daarna geëindigd in een miskraam. Verder heeft de pornoster een zoontje uit een eerdere relatie, genaamd Romario (5). Ook blijkt hij nog een zoon te hebben; een 14-jarige knul die onlangs ineens bij hem voor de deur stond.

Afgelopen zomer ging Rolf door een moeilijke periode. Hij zou samen met zijn vijfjarige zoontje en zwangere vriendin uit hun huis gezet worden. Uiteindelijk kon het stel toch gewoon in hun woning blijven. Omdat het erg klein is zal de kleine meid straks bij hen op de kamer slapen. Het gezinnetje is daarom opzoek naar een groter huis.

Lees ook:

Rolf Tangel laat vriendin vereeuwigen op lichaam

Barbie over breuk Maron: ‘Hoe kun je zoiets doen?’

Twee zwangere vrouwen vechten om Barbie’s ex