Marco Borsato

Had Marco Borsato meerdere affaires? Zoon Luca reageert op de geruchten

Er waait een heuse mediastorm over de familie Borsato nadat Privé meldde dat Marco Borsato vóór pianiste Iris Hond ook al zou zijn vreemdgegaan. Luca, de zoon van Marco en Leontine, reageert nu op deze ophef.

Op Instagram Stories plaatst hij twee duidelijke statements: ‘Don’t believe everything you read’ en ‘Don’t believe everything you hear’.

Barcelona

Privé kwam dinsdag met nieuwe onthullingen over de meest besproken relatie van dit moment: Marco zou niet alleen met Iris, maar ook met zijn toenmalige secretaresse een scheve schaats hebben gereden. Dit alles zou volgens meerdere bronnen in 2006 hebben plaatsgevonden, toen Leontine met vriendinnen op vakantie was in Barcelona.

Ondergedoken

De populaire zanger, die momenteel een loodzware tijd doormaakt, is ondergedoken bij zijn moeder Mary in het Noord Hollandse Stompetoren. ‘Hij slaapt al enige tijd bij zijn moeder’, laat één van de buren weten. ‘Wij moesten wel lachen om al die wilde verhalen over de Malediven, terwijl hij gewoon hier op de logeerkamer bij Mary slaapt.’

 

Lees ook: Marco Borsato overspoeld door steun na bevestiging affaire Iris Hond