×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Marco Borsato overspoeld door steun na bevestiging affaire Iris Hond

Marco Borsato overspoeld door steun na bevestiging affaire Iris Hond
26.10.2019 -

Marco Borsato heeft een roerige week achter de rug nadat vorige week bekend werd dat hij ooit een affaire had met pianiste Iris Hond. De zanger kwam vervolgens zelf met een verklaring. De reacties op Marco's bevestiging waren vrijwel allemaal positief, vertelde hij vrijdagavond in Beau.


De zanger zei in zijn verklaring op Instagram dat er inderdaad sprake was van een vriendschap die verder ging dan hij had voorzien en dat het van korte duur was. Zijn vrouw Leontine was al op de hoogte van de affaire van tien jaar geleden. Wel schreef Marco dat de kwestie privé is en vroeg hij om de privacy van hem, zijn vrouw en hun kinderen te respecteren.

‘Het viel me op dat van de – volgens mij – 3.500 reacties die ik kreeg, 99 procent het met ons eens was’, zei de zanger over de reacties. ‘Niet dat ze goedkeuren wat ik heb gedaan, maar ze erkenden dat het een zaak van ons is en niet van het publiek.’

Beau van Erven Dorens vraagt de zanger in zijn programma ook over de dag dat de beerput werd opengetrokken. ‘Ik werd gebeld door de krant’. zegt hij. ‘Zij hadden een sensationeel verhaal van tien jaar oud. Volgens hen duurde de affaire zeven jaar en heb ik dat pas vorige maand verteld aan mijn vrouw. Dat was allemaal niet waar. Of ik daar ‘even een reactie op wilde geven’, was de vraag. Leontine en ik vonden ’t een zaak van ons tweeën.’ Normaal gesproken reageren Marco en zijn vrouw niet op geruchten, aldus de zanger zelf.  ‘Maar omdat dit voor een deel waar was, wilde ik het sensatieverhaal weerleggen met een verklaring’, vertelt hij. ‘De krant heeft die alleen niet in z’n volledigheid afgedrukt. Dat vond ik niet netjes. Daarom hebben we ’s nachts besloten onze verklaring zelf online te gooien. Dat was ook het enige wat we erover wilden zeggen.’

Lees ook:

Marco Borsato geeft toe: ‘Ik had een affaire met Iris Hond’

Schattig: Zó zag Marco Borsato er vroeger uit