Sylvie en Rafael

ZIEN: Bijzonder moment voor zoon Sylvie en Rafael

Deze dag zal Damián van der Vaart, het zoontje van Sylvie en Rafael, niet snel vergeten. Vandaag had hij zijn allereerste voetbaltraining bij zijn nieuwe club Esbjerg, in Denemarken.

Sylvie Meis is speciaal voor dit bijzondere moment afgereisd naar Denemarken en deelt op haar Instagram een aantal beelden van Damián’s eerste training. Te zien is hoe de 14-jarige tijdens de warming-up bij zijn nieuwe team aansluit. Na de training is het tijd voor wat plezier: Damián en zijn moeder hebben de grootste schik tijdens het schommelen. ‘En nu, spring!’, roept Estavana, de vriendin van Rafael van der Vaart, terwijl Sylvie met de schommel hoog door de lucht vliegt.

Jeugdopleiding

De zoon van Rafael van der Vaart en Sylvie Meis is onlangs opgenomen in de jeugdopleiding van de Deense voetbalclub Esbjerg. Om deze reden is Damián van het Duitse huis van zijn moeder verhuisd naar zijn vader in Denemarken. ‘Ik heb even nagedacht en hij zei me ook dat dit echt zijn droom was. Het was voor mij wel emotioneel’, vertelde Sylvie onlangs in een interview. ‘Rafael en ik hebben veel met elkaar gepraat en contact gehad. Ook met Estavana erbij. Het waren fijne gesprekken.’

LEES OOK:

NICOLETTE VAN DAM EN BAS SMIT RIJK DOOR INSTAGRAM

WENDY VAN DIJK: ‘IK BEN OPGELICHT VOOR 3 MILJOEN’

PIKANT GEHEIM MAXIME MEILAND ONTDEKT

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen