Nance Coolen

Nance Coolen keert terug bij Twenty 4 Seven

Nance Coolen gaat weer optreden met Twenty 4 Seven, de eurodancegroep waarmee ze in de jaren negentig haar doorbraak beleefde als zangeres. Dat heeft haar management donderdag bekendgemaakt.

Nance maakte tussen 1989 en 1996, de gloriejaren van Twenty 4 Seven, deel uit van de groep. Daarna was ze twintig jaar te zien op televisie bij onder meer de TROS, SBS6 en RTL.

‘Ondanks dat ik na mijn vertrek bij Twenty 4 Seven nog vaak genoeg op de bühne heb gestaan, miste ik wel de fans en het publiek die speciaal voor Twenty 4 Seven naar de shows kwamen’, zegt Nance. ‘Ook zag ik mijn collega’s optreden op nineties festivals en ik heb altijd gedacht dat ik daar ook graag weer eens zou willen staan.’

Na een reünie met haar oude collega’s afgelopen zomer ging het balletje weer rollen. ‘Ik mag weer de hits zingen waar ik me zo bij thuis voel en waar iedereen mij van kent en ook nog eens op het podium staan met de twee liefste collega’s die ik ken. Wij kijken er alle drie enorm naar uit om het publiek weer te omarmen en mee terug te nemen naar de nineties en te genieten van de geweldige muziek uit die tijd’, aldus de zangeres.

Nance gaat met Twenty 4 Seven vanaf maart wereldwijd toeren. De groep scoorde hits als Slave To The Music, I Can’t Stand it, Is It Love en Take Me Away.

Lees ook:

Vrouw Arie Ribbens geeft update over gezondheid: ‘Hij is nog steeds erg ziek’

Dít voelt André Hazes voor Bridget

Raymond van Barneveld heeft babynieuws!

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen