Maxime Meiland

Maxime Meiland is nóg een bedrijf gestart

Maxime Meiland houdt duidelijk niet van stilzitten. Naast de verhuizing naar Nederland, het zorgen voor haar dochtertje Claire, de opnames van Chateau Meiland seizoen 4 én haar modebedrijf, is de dochter van Martien en Erica nóg een bedrijf gestart.

Nieuw bedrijf

De website Bekende Buren ontdekte dat er naast het veelbesproken modemerk Monciel nog een bedrijf op Maxime’s naam staat, namelijk ‘Meiland Online Marketing’. Wat ze daarmee precies gaat doen, is nog onduidelijk. Zowel Maxime zelf als haar management heeft nog niet op de ontdekking gereageerd.

Kledinglijn

Maxime lanceerde eerder dit jaar haar kledinglijn Monciel. Al snel werd ontdekt dat haar ontwerpen ook gewoon te koop zijn bij de Chinese webwinkel AliExpress. ‘In mijn collectie gebruik ik stoffen uit China. Sommige stoffen heb ik zelf ontworpen, andere stoffen hebben een patroon dat gemaakt is door de fabriek daar’, liet ze toen weten.

Erotische website

Weekblad Party ontdekte onlangs dat Maxime in 2016 de erotische webcamsite Divine Live inschreef bij de KvK. Erg lang heeft dit ‘avontuur’ niet mogen duren, in 2018 was het alweer klaar met de onderneming.

LEES OOK:

ZIEN: KLEINE DRÉ BLIJKT WAAGHALS

KIM-LIAN SHOWT BIKINIBODY (EN HAAR VOLGERS ZIJN ONDER DE INDRUK)

BIBIAN MENTEL: ‘MIJN MAN EN ZOON WILLEN M’N AS UITSTROOIEN OVER DE BERGEN’

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen