×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nog vier clubconcerten Marco Borsato

30.09.2017 -

Marco Borsato viert zijn comeback niet alleen in het Amsterdamse Paradiso. De vijftigjarige zanger geeft nog eens vier kleinschalige concerten, zo maakte MOJO vrijdagavond bekend.


Borsato treedt op 16 november op in Paradiso, zo onthulde hij vrijdagochtend. Dat concert was binnen een paar minuten uitverkocht. Daar komen nu shows in de Effenaar in Eindhoven, Hedon in Zwolle, Patronaat in Haarlem en Doornroosje in Nijmegen bij. De concerten zijn allemaal in november.

Tijdens deze intieme optredens laat Borsato het publiek kennismaken met nieuw werk van zijn album 'Thuis' dat vrijdag 17 november wordt uitgebracht. Hierop staan tien nummers met als onderliggend thema 'thuis zijn'.

'Thuis is een begrip waarbij iedereen zijn eigen associaties heeft. Het is een state of mind, maar ‘thuis’ is ook met vertrouwde vrienden samen zijn. Of een plek waar je je lekker voelt en waar je jezelf kan zijn', aldus Marco.

Foto: © Reni van Maren

Reacties