×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Kaarten Marco Borsato direct weg

29.09.2017 -

Marco Borsato geeft rond de lancering van zijn nieuwe album 'Thuis' een optreden in Paradiso. Op 16 november, een dag voordat de plaat uitkomt, staat de zanger in de Amsterdamse poptempel waar hij twintig jaar geleden voor het eerst optrad.


De fans van Marco Borsato moesten er vrijdagochtend snel bij zijn om een kaartje te bemachtigen voor de albumpresentatie van zijn nieuwe plaat. Binnen een paar minuten waren alle 1500 kaarten voor de show in Paradiso weg, laat een woordvoerder van de Amsterdamse poptempel weten.

Fans die misgrepen zullen een dagje langer moeten wachten op de eerste klanken van 'Thuis', Marco's tiende studioalbum en eerste sinds 'Evenwicht' uit 2015. Vrijdagochtend presenteerde hij al wel de eerste single, die ook 'Thuis' heet. 

Op het nieuwe album van Marco staan tien liedjes met als onderliggend thema: thuis zijn. ‘Thuis is een begrip waarbij iedereen zijn eigen associaties heeft. Het is een state of mind, maar 'thuis' is ook met vertrouwde vrienden samen zijn. Of een plek waar je je lekker voelt en waar je jezelf kan zijn’, aldus Marco. 

Foto: © Reni van Maren

Reacties