×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

TUSSENSTAND: ruim 7 miljoen Giro 5125

15.09.2017 -

Tot nog toe is ruim 7 miljoen euro opgehaald voor hulp aan het door de orkaan Irma getroffen eiland Sint-Maarten. Dat is in de namiddag bekendgemaakt tijdens de nationale actiedag Nederland helpt Sint-Maarten, die wordt uitgezonden op commerciële en publieke radio- en tv-zenders. De teller staat op 7.347.280 euro.


 

 

Wat een geweldige tussenstand! Bedankt Nederland

Een bericht gedeeld door Het Nederlandse Rode Kruis (@rodekruis) op

Bij de vorige tussenstand, vroeg in de middag, bedroeg het opgehaalde bedrag nog 6.125.273 euro. Bij het begin van de actiedag was de stand 5,2 miljoen.

Het startsein voor de actiedag werd om 06.15 uur in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum gegeven door minister Ronald Plasterk (Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties) en zanger Jamai. Rond 20.30 uur volgt de volgende tussenstand en om 23.00 uur wordt de voorlopige eindopbrengst bekendgemaakt. Publiek kan het geld overmaken op giro 5125 van het Rode Kruis.

Foto: © Instagram Rode Kruis

Reacties