×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

TUSSENSTAND: ruim 6 miljoen Giro 5125

15.09.2017 -

Voor hulp aan het door de orkaan Irma getroffen eiland Sint-Maarten is tot nu toe ruim 6 miljoen euro binnengekomen. Dat is bekendgemaakt tijdens de nationale actiedag ‘Nederland helpt Sint-Maarten’. Vroeg in de middag stond de teller op 6.125.273 euro.


Bij het begin van de actiedag was de stand 5,2 miljoen. Er is tot nu toe vrijdag dus een miljoen euro bijgekomen. Het startsein werd om 06.15 uur in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum gegeven door minister Ronald Plasterk en zanger Jamai.

Aan het eind van de middag en in de loop van de avond komt de organisatie opnieuw met een tussenstand. De voorlopige eindopbrengst van de actiedag volgt omstreeks 23.00 uur. Publiek kan het geld overmaken op giro 5125 van het Rode Kruis.

Reacties