×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Frank Masmeijer zou wel weer op tv willen

11.09.2017 -

Frank Masmeijer, om die naam kan je niet heen deze paar weken. De voormalig quizmaster zegt niet direct nee te zeggen als hij weer zou worden gevraagd om een televisieprogramma te presenteren. Masmeijer koos na zijn tijd bij de NCRV en Sport 7 bewust voor een zakelijke carrière.


‘Ik heb nooit meer gewacht op een nieuw programma of wat dan ook, maar als dat voorbij komt blijft dat altijd trekken,’ zegt Masmeijer. ‘Als het een leuke formule is, wil ik zeker. En ook om een beetje positief in het daglicht te komen, want dit is niet de positiefste periode in mijn leven’.

Masmeijer komt de laatste tijd vooral negatief in het nieuws. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de invoer van 467 kilo cocaïne via de haven in Antwerpen. Binnenkort hoort de oud-presentator of hij wordt veroordeeld. Deze week wordt de uitspraakdatum in zijn zaak bekend.

‘Ik heb misschien te lang op een roze wolk geleefd,’ zegt Masmeijer nu, terugkijkend op zijn successen. ‘Het liep allemaal fantastisch, alles floreerde en alles ging goed. Dan raak je een beetje de realiteit kwijt soms. En dan doe je maar wat, want alles loopt zoals het moet lopen. Je krijgt ook een heleboel mensen om je heen die achteraf niet de juiste mensen bleken te zijn’.

De afgelopen periode zette hem dan ook aan het denken. Masmeijer weet nu naar eigen zeggen wie wel en wie geen vrienden zijn en hij kijkt realistischer naar het leven om hem heen: ‘Dat is voor bepaalde zaken ook wel goed geweest voor mij’. 

Foto: © Reni van Maren

Reacties