×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'Frank Masmeijer kan uitspraak niet met vertrouwen tegemoet zien'

07.09.2017 -

Over een week doet de rechter uitspraak in de zaak van de mislukte cokesmokkel van 467 kilo in de Antwerpse haven, waarbij Frank Masmeijer betrokken zou zijn. Misdaadverslaggever Thijs Zeeman doet na aanleiding van zijn programma over de ex-presentator een boekje open over het schandaal.


'Wat bijvoorbeeld opvallend is, is dat Frank steeds naar Yoshi, een neef van zijn vrouw Sandra, wijst als degene die hem verraden heeft,' vertelt Aart in een landelijke ochtendkrant. 'Die Yoshi werkt in de haven en daarom was hij nodig om te helpen om die bananendozen met coke aan wal te krijgen. Ook het busje van zijn vaste groenteboer, uit de tijd dat hij zijn horecazaken had, was daarvoor nodig. Hij ontkent het, maar Frank wilde dat met fruitafbeeldingen beschilderde busje hebben om onopvallend langs de douane te kunnen komen. Maar als je de volgorde van de arrestaties bekijkt, zie je dat een en ander niet klopt. Frank zat eerder vast dan Yoshi, die neef kan hem dus niet verraden hebben. De politie is hem zelf op het spoor gekomen'.

Over de vraag wie er zeker betrokken is bij de mislukte drugssmokkel, lopen de meningen uiteen. 

Zeeman is duidelijk in zijn eindconclusie, na aanleiding van zijn programma: 'Frank kan die uitspraak níet met vertrouwen tegemoet zien'.

Reacties