×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

LA The Voices-zanger Peter Strykes: 'Mijn mond was kapot door chemo'

13.01.2017 -

Peter Strykes, van LA The Voices, heeft kanker en krijgt daarvoor flinke behandelingen. Op zijn Facebookpagina geeft hij nu een update over hoe het met hem gaat. 'Ik voel me redelijk'.


Hij heeft net zijn tiende bestraling achter de rug. 'Ik kan mijn oefeningen doen, wandelen', schrijft hij. Maar toch heeft hij zich de afgelopen dagen een stuk minder goed gevoeld. 'Een paar dagen vrijwel niet kunnen eten omdat mijn mond kapot was door de chemo, zelfs praten deed pijn.'

Hij heeft daar gelukkig een middeltje tegen kunnen vinden. 'Gisteren verse gember geschaafd, 2 eetlepeltjes in een half glas water opgelost en binnen een uur kon ik voorzichtig eten!' En daar maakt hij dankbaar gebruik van. 'Heerlijk harinkjes gehaald en zalm, straks eten! Terwijl ik dit typ loopt het water al in mijn mond', tikt Peter. Hij sluit positief zijn bericht af: 'Zoals een groot voorbeeld altijd schreef... Carpe Diem!'

Afgelopen week werd bekend dat de zanger aan een bijzondere vorm van kanker lijdt. Hoe ernstig het is kan hij niet zeggen, maar hij krijgt wel de zwaarste chemo die er is. 

Foto: Facebook Peter Strykes

Reacties