×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Carolien Karthaus-Spoor deelt eerste volledige foto van trouwjurk

14.09.2016 -

Het bovenstuk van de jurk van Carolien Karthaus-Spoor hadden we al uitgebreid kunnen bekijken. Nu deelt de actrice een volledige foto van haar jurk.


Op Instagram laat Carolien een bijzonder moment zien. Het moment dat haar moeder haar helpt aankleden voor de grote dag. 'Een moment om nooit te vergeten', schrijft ze erbij. 

Carolien en haar kersverse echtgenoot Jon Karthaus stapten begin deze maand in het huwelijksbootje. Ze gaven elkaar het jawoord in het romantische Italië in het bijzijn van familie en vrienden. In totaal hebben ze vijf dagen gefeest.

 

A moment to never forget #gettingdressed #mamma #loveyou #MrandMrsKarthaus #3-9-2016 #dreamdress @bloomfeld.luxury.bridal @grazia_nl #outnow #photoby @suusenzo

Een foto die is geplaatst door Carolien Karthaus-Spoor (@carolienkarthaus_spoor) op

Foto: Instagram Carolien Karthaus-Spoor

Reacties