×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bruiloft van Carolien Spoor en Jon Karthaus duurde 120 uur

07.09.2016 -

De bruiloft van Jon Karthaus en Carolien Spoor kon niet in één dag gevierd worden. Nee, het stel trok er in totaal 120 uur voor uit, oftewel vijf hele dagen.


Dat liet de kersverse bruidegom weten op Instagram. 'Het was een absoluut magische, door een zeer grote kracht gezegende, perfecte, oogverblindende, super emotionele, prachtige liefdes explosie die mijn vrouw, mijzelf én onze gasten 120 uur lang in zijn zijde zachte greep hield.' 

Jon is nog steeds helemaal in de wolken door zijn bruiloft en vooral zijn bruid. 'En opeens ben je tijdens een zuiver sprookje getrouwd. Er zijn veel te weinig woorden om het huwelijk met m'n muze te beschrijven. Ik ben de gelukkigste man in dit sterrenstelsel. De hemel moet met een belachelijk goed verhaal komen om ook maar enigszins in de buurt te komen van deze bovennatuurlijke liefdesviering.' 

Volgens hem is liefde de mooiste drug die er bestaat. 'En het was er in overvloed. We zijn met zó veel prachtige mensen een nieuw era van liefde binnen gestapt en dat ontroert me diep.' Hij en Carolien stapten afgelopen weekend in het huwelijksbootje in Italië. 

 

En opeens ben je tijdens een zuiver sprookje getrouwd. Er zijn veel te weinig woorden om het huwelijk met m'n muze te beschrijven. Ik ben de gelukkigste man in dit sterrenstelsel. De hemel moet met een belachelijk goed verhaal komen om ook maar enigszins in de buurt te komen van deze bovennatuurlijke liefdesviering. Het was een absoluut magische, door een zeer grote kracht gezegende, perfecte, oogverblindende, super emotionele, prachtige liefdes explosie die mijn vrouw, mijzelf én onze gasten 120 uur lang in zijn zijde zachte greep hield. Venus zal trots op ons zijn. Liefde is de mooiste drugs die er bestaat, en het was er in overvloed. We zijn met zó veel prachtige mensen een nieuw era van liefde binnen gestapt en dat ontroert me diep.

Een foto die is geplaatst door Jon Karthaus (@jonkarthaus) op

Foto: Instagram Jon Karthaus

Reacties