×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Johnny de Mol: 'Ik wil niet per se alleen bekende vrouwen daten'

02.09.2016 -

Johnny de Mol vindt dat er rondom het nieuws dat hij weer wat met een BN'er heeft een verkeerd beeld ontstaat. Hij hoeft niet alleen bekende vrouwen te daten, maar dat lijkt nu wel zo. Alleen zijn bekende exen worden in artikelen aangehaald, niet zijn onbekende, meent Johnny.


Johnny de Mol is gevallen voor zangeres Anouk van Schie, maar volgens de 37-jarige presentator ontstaat er een verkeerd beeld van zijn liefdesleven. Dat zegt hij in het radioprogramma Goeiemorgen Lex op 100% NL.

'De indruk die nu weer wordt gewekt dat ik alleen maar bekende vrouwen date is een vertekend beeld', meent Johnny. 'In de artikelen worden lang niet al mijn exen genoemd, alleen de bekende. Maar het is echt niet zo dat ik per se bekende vrouwen wil daten. Liefde is liefde en dat laat zich niet sturen.'

De presentator onthult ook dat zijn populaire programma Waar is de Mol niet meer terugkeert. 'Waar is de Mol was een prachtig programma maar ik maak nu ook een nieuw reisprogramma waarin ik met mensen op reis ga die terminaal zijn en niet zo lang meer hebben en dat is eigenlijk next level Waar is de Mol. Dus ik denk dat Waar is de Mol een gepasseerd station is.'

 

Foto: Reni van Maren

Reacties