×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nieuw liefje Johnny de Mol

'Anouk laat zijn hart sneller kloppen'

01.09.2016 -

Johnny de Mol is weer verliefd. Dat heeft de zoon van John de Mol en Willeke Alberti bevestigd. Johnny zegt dat hij en Anouk elkaar leuk vinden.


Dat maakte RTL Boulevard vanavond bekend. Anouk is geen onbekende in de showbizz. Zo zong zij jarenlang in de meidengroep KUS, en presenteert zij tegenwoordig middagprogramma's voor RTL. Zo is de blondine onder meer te zien in het programma Nederland Heeft Het, op zondagmiddag om 16:00 uur op RTL 4.

Anouk van Schie

Johnny heeft een roemruchtig verleden op liefdesgebied. Zo verbrak hij vorig jaar mei plotseling zijn verloving met Shima, nadat hij een maand eerder voor haar op de knieën was gegaan. Daarvoor had hij relaties met onder meer Bridget Maasland, Chantal Janzen en Josje Huisman.

Foto: Reni van Maren

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!