×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Halina Reijn stiekem op reis met Daniël de Ridder

31.08.2016 -

Halina Reijn is stiekem op vakantie naar Italië gegaan met oud-voetballer Daniël de Ridder. Hij is de mysterieuze reisgenoot waar ze het over had in haar column.


Die column deed veel stof opwaaien toen zei de woordkeuze 'Zeekoe' inzette om een reiziger te beschrijven die haar iets te lang aanstaarde, naar de mening van Halina. In diezelfde column heeft ze het over haar reisgenoot, die ook vermomd het vliegtuig in stapt, maar zegt niet wie dat is. 

Nu is de vrouw die bestempeld werd door Halina als zeekoe naar buiten gekomen met haar kant van het verhaal. Zij verklapt nu het geheim van Halina, namelijk dat ze erop uit is gegaan met Daniël de Ridder.

Overigens herkent de vrouw zich niet in de betiteling zeekoe. Ze vindt zichzelf niet mollig en ook haar dochter is niet dik volgens haar. Daarnaast zegt zij Halina niet overdreven aangestaard te hebben. Ze herkende haar gezicht en moest gewoon iets langer kijken om erachter te komen wie het was. Dat gebeurt ook als je iemand uit de buurt ziet, zegt de vrouw. Het was Halina die er een groot probleem van maakte. 

Halina beschreef in haar column wat voor taferelen ze meemaakte op Schiphol en in het vliegtuig. De actrice verlangde naar een vakantie waar ze eens niet herkend werd, maar verschillende mensen staarden haar toch aan. Daar was ze helemaal niet blij mee. Haar column en vooral haar woordkeuze viel niet in de smaak bij veel mensen. Vooral op social media kwam Halina onder vuur te liggen. 

Foto: Reni van Maren

Reacties