Hij is terug: Justin Bieber heeft Instagram-account weer geactiveerd

Een kleine twee weken na het verwijderen van zijn Instagram-account is Justin Bieber nu weer terug op de foto-app. Zijn account is weer geactiveerd.

Hij postte eerder vandaag een aantal keer een wit vlak, maar die zijn inmiddels weer verwijderd. Op dit moment heeft Justin nog geen nieuwe post geplaatst. 

Justin verwijderde zijn account nadat veel van zijn volgers kritiek hadden op zijn nieuwe liefje Sofia Richie. Toen plaatste hij een foto met Sofia, waarbij hij schreef: 'Dit loopt uit de hand. Ik maak mijn account privé als jullie niet stoppen met al die haatopmerkingen. Als jullie echte fans waren zouden jullie dit niet zeggen.'

Naar aanleiding daarvan kwam hij in een ruzie met ex-liefje Selena Gomez terecht die onder die foto zei dat hij geen foto's moest plaatsen als hij niet tegen de haat kon. Vervolgens beschuldigde hij Selena ervan dat ze hem alleen had gebruikt om aandacht te krijgen. Het moddergooien bleef een tijdje aanhouden, totdat Justin zijn account verwijderde en Selena toegaf dat ze haar opmerking beter voor zich kon houden.