×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Justin Bieber verwijdert Instagram-account

16.08.2016 -

Justin Bieber lijkt helemaal klaar te zijn met Instagram. Nadat de populaire zanger afgelopen weekend dreigde zijn account af te schermen heeft hij de app nu helemaal verwijderd.


Justin's vertrek komt na een lading kritiek van fans op foto's van hem en zijn schijnbaar nieuwe liefde Sofia Richie, de dochter van Lionel. "Dit loopt uit de hand. Als jullie echte fans zouden zijn, zouden jullie niet zo gemeen doen tegen mensen die ik leuk vind", schreef Justin zaterdag.

De laatste dagen op Instagram waren sowieso al turbulent voor Bieber. Via het sociale medium maakte hij openlijk ruzie met zijn ex Selena Gomez. Maandag beschuldigden de twee elkaar over en weer van ontrouw tijdens hun knipperlichtrelatie, die vorig jaar ten einde kwam.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties