×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dj's Wietze de Jager en Lieke Veld krijgen een dochter

29.08.2016 -

Oeps! Dat was niet helemaal de bedoeling. QMusic-dj Wietze de Jager liet vandaag weten dat hij een dochtertje krijgt samen met zijn vrouw Lieke Veld. Maar dat hij dit al bekend maakte was niet helemaal de bedoeling.


In de uitzending van Mattie & Wietze vertelt Wietze over een etentje met zijn schoonouders. Hij vertelt dat zijn schoonvader al met een klein roze reiskoffertje aankwam. Snel daarna slaat hij een hand voor zijn mond. Collega Mattie was het niet opgevallen, maar nieuwslezeres Fien wel.

'Nu krijg ik ruzie thuis', zegt Wietze vervolgens. In zijn show maakte Wietze ook al bekend dat hij vader wordt. Dat deed hij op 1 juli. Het meisje wordt het eerste kindje van Wietze en Lieke. 

 

Oeps. W.

Een video die is geplaatst door @mattiewietze op

Foto: Instagram Mattie en Wietze

Reacties