×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dj Wietze de Jager wordt vader

'Ik ben natuurlijk supergelukkig'

01.07.2016 -

Prachtig nieuws voor Wietze de Jager! Hij wordt papa. 'We hebben de twaalf weken gehad, het ziet er top en gezond uit.' De baby wordt in januari verwacht.


De dj maakte het blijde nieuws zelf bekend in zijn radioshow Mattie en Wietze op QMusic. 'Ik geloofde het nog niet en ik geloof het nog steeds niet.' Wietze en zijn vrouw Lieke worden voor de eerste keer ouders. 

Zijn maatje Mattie grapte meteen of hij wel zeker wist dat hij de vader is. Mattie kwam er na de geboorte van de tweeling waar hij dacht vader van te zijn achter dat de pasgeboren meisjes niet zijn biologische kinderen zijn. Dat was een harde klap voor de dj en hij is zelf pas net terug op de radio. Maar voor zijn maatje is hij dolblij. 'Ik vind dit uit de grond van mijn hart echt fantastisch.' 

Wietze bekent ook dat hij het daardoor best moeilijk vond. 'Ik heb het jou al eerder verteld Mat. Vond ik best wel lastig, kan ik eerlijk over zijn, ben ik toen ook tegen jou geweest. We weten natuurlijk allemaal wat er gebeurd is de afgelopen maanden, maar je timet het niet.' 

Wietze en Lieke Veld trouwden vorig jaar september. Lieke is zelf ook dj bij de radiozender QMusic. 

 

Zo mooi om dit mee te mogen maken!!! Ik krijg een kindje met Wietze en ik kan nu al niet wachten!

Een foto die is geplaatst door Lieke Veld (@liekemagnifieke) op

Foto: Reni van Maren

Reacties