×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Incognito: Victoria Koblenko geeft anoniem borstvoeding

20.08.2016 -

Borstvoeding geven is een intiem moment voor moeders en hun kind. Victoria Koblenko gooit daarom een groot doek over haarzelf en baby Kiy. Alleen Evgeniy Levchenko vond dat juist een fotomomentje.


'Net àls je ff wil spieken of je zoon nog is 'ingelogd', maakt je man een foto. Ik titel hem 'bekeren tot borstvoeding'', schrijft de actrice bij de foto op Instagram. 

Ook Evgeniy deelt een kiekje, maar dan zit hij zelf naast zijn zoon en vriendin. 'Tietje van de sluier', tikt hij erbij. 

Evgeniy en Victoria hebben afgelopen maand bekend gemaakt dat ze trotse ouders zijn geworden van zoontje Kiy. Wanneer hij precies geboren is, is niet bekend. Borstvoeding geven is niet alleen maar pret voor Victoria. Ze moet bevroren koolbladeren op haar borsten leggen om de pijn te verzachten, liet ze ondanks weten. 

 

Net àls je ff wil spieken of je zoon nog is 'ingelogd', maakt je man een foto. Ik titel hem 'bekeren tot borstvoeding'

Een foto die is geplaatst door Victoria Koblenko (@vkoblenko) op

 

Tietje van de sluier @vkoblenko

Een foto die is geplaatst door Evgeniy Levchenko (@elevchenko) op

 

Reacties