×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Victoria Koblenko gebruikt 'koolbladerenbikini' tegen pijnlijke borsten

En Evgeniy maakt er een grapje van

18.08.2016 -

Kersverse moeder Victoria Koblenko heeft erg pijnlijke borsten. Dat komt door het geven van de borstvoeding aan zoontje Kiy. Nu legt ze bevroren koolbladeren op haar borsten voor wat verzachting van de pijn.


'Met dit weer wil je met een bikini van kokosnoten op een wit strand liggen, maar wie borstvoeding wil geven moet pijn lijden', schrijft de actrice bij een foto op Instagram. 'Dan maar #veganpornmet bevroren koolbladeren.'

 

Victoria vindt het zelf niet leuk, maar haar vriend kan er wel om lachen. 'Niet grappig, maar Evgeniy heeft er een hele andere kijk op.' Evgeniy steekt meteen de draak met Victoria door een parodie op haar foto te plaatsen. 

Het stel is onlangs trotse ouders geworden van zoontje Kiy. Eerder vandaag plaatste papa Evgeniy Levchenko nog een kiekje van de kleine man

Elke dag kool halen voor een spits uitzicht op @vkoblenko

Een foto die is geplaatst door Evgeniy Levchenko (@elevchenko) op

Foto: Instagram Victoria Koblenko

Reacties