×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De nieuwste sexy foto van fotoshoot Yolanthe

12.07.2016 -

Yolanthe Sneijder-Cabau heeft haar oude figuur weer helemaal terug en laat dat graag zien. Vandaag heeft de donkere schone een fotoshoot en haar lichaam mag dan best wel getoond worden.


Waarvoor Yo op de kiek gaat laat ze niet weten. Wel deelt ze een foto van haarzelf met alleen een bikinibroekje aan en een badjas die openvalt. Haar vrouwelijke vormen zijn daardoor goed te zien en die mogen ook zeker gezien worden. 

Eerder vandaag deelde ze ook al een filmpje van haarzelf in een avondjurk. Ook deze jurk toonde haar decolleté vol. Deze outfit droeg ze voor dezelfde shoot. 

Yolanthe is er maar druk mee de laatste tijd. Onlangs werd haar oogappeltje Xess Xava gedoopt, waar zij en haar hele familie bij aanwezig waren. Daarna had Yo gelukkig even vakantie, die ze doorbracht met haar broer en zus. Toen toonde ze ook al dat ze er weer topfit uitziet. 

 

Ibiza garden

Een foto die is geplaatst door yolanthecabau (@yolanthecabau) op

 

One of the amazing dresses for today's photo shoot

Een video die is geplaatst door yolanthecabau (@yolanthecabau) op

Foto: Instagram Yolanthe Sneijder-Cabau

Reacties