×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Yolanthe showt prachtig bikinilijf na zwangerschap

En draagt matchende petjes met Xess Xava

05.07.2016 -

Wauw ! Je zou niet zeggen dat Yolanthe Sneijder-Cabau negen maanden geleden is bevallen van een kindje. De vrouw van Wesley showt haar bikinilichaam en ze ziet er heel strak uit.


De donkere schone plaatste zelf kiekjes op Instagram van haar stranddagje met stiefzoon Jessey en zoontje Xess Xava. Bij de foto met Jessey schrijft ze: 'Oneindige liefde.'

Op de foto met Xess Xava is niet zoveel van haar lichaam te zien door de grote petten die ze dragen. Leuk is wel dat de twee dezelfde petjes op hun hoofd hebben. 'Mijn allerliefste liefde', schrijft ze bij het schattige kiekje. Ook haar broer Xavier is van de partij op het strand. 

Het was een bijzonder weekend voor de familie Sneijder. Xess Xava werd gedoopt in dezelfde kerk als Yolanthe toen zij klein was.

High five with my tough sister! Love you to death angel! @yolanthecabau #sisterbrother #ibiza #familytime #familia #love

Een foto die is geplaatst door Xavier Cabau van Kasbergen (@xaviercvk86) op

a
 

Endless love..

Een foto die is geplaatst door yolanthecabau (@yolanthecabau) op

 

My sweetest love..

Een foto die is geplaatst door yolanthecabau (@yolanthecabau) op

 

You're the person I can rely on.. I love you my dear brother #BrotherLove #Ibiza #FamilyTime @xaviercvk86

Een foto die is geplaatst door yolanthecabau (@yolanthecabau) op

 

Foto: Instagram Yolanthe Sneijder-Cabau

Reacties