×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Koos Alberts: Renée verdient meer waardering

04.07.2016 -

Koos Alberts hoopt dat zijn goede vriendin Renée de Haan meer waardering krijgt, nu dat ze is overleden. "Jazeker mag je Renée de Haan de vrouwelijke André Hazes noemen. Renée was een vrouw met een superstem die behoorlijk werd miskend!"


"Zij had een hele aparte stem, heel mooi, die je uit duizenden kon herkennen. Zij kon echt geweldig zingen en had veel meer kunnen bereiken", meent Koos. Volgens hem heeft Renée minder succes gehad dan ze had kunnen hebben door de inhoud van haar liedjes. "Zij had het hart op de tong en dat wordt niet altijd door iedereen geaccepteerd."

Koos wilde altijd al een nummer met Renée opnemen, maar dat is er nooit van gekomen. Daar heeft de 69-jarige zanger nu spijt van. "Zo zie je maar weer, op deze leeftijd moet je echt niet uitstellen, maar gewoon doen."

Afgelopen zaterdag 2 juli overleed zangeres Renée de Haan op 61-jarige leeftijd aan darmkanker. De Amsterdamse scoorde in de jaren tachtig hits met Mannen en Vuile huichelaar.

Foto: BuzzE

Reacties