×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Renée de Haan overleden

02.07.2016 -

Uitgerekend in de periode dat André Hazes werd herdacht omdat hij 65 zou zijn geworden, overleed de vrouw die wel werd gezien als de vrouwelijke Hazes, de Jordanese zangeres Renée de Haan. Ze werd 61 jaar.


Manon Stokman, de schoonzus van Renée, die onder meer bekend door haar hit Vuile Huichelaar, schreef een lang en emotioneel in memoriam. Daarin stond onder meer te lezen:

‘Vanmorgen is mijn schoonzus en Pierre’s zus Renée de Haan na een krachtig gevecht tegen kanker in het bijzijn van haar geliefden overleden.
Ze heeft samen met haar man Wim, zoon Pietro en schoondochter Ilona gevochten als een tijger om nog langer bij ons te kunnen blijven.
In het verleden zaten wij met Renée niet altijd op dezelfde golflengte, maar na het overlijden van mijn schoonmoeder vorig jaar hebben wij elkaar opnieuw gevonden, het verleden begraven, en zijn we met een schone lei verder gegaan om nog zoveel mogelijk van elkaar te kunnen genieten.
Want we wisten allemaal met onze dosis levenservaring…. het leven is kort en te waardevol.
Gisteravond waren Pierre en ik nog bij haar en hebben op een liefdevolle manier afscheid genomen van Renée en haar verteld dat we haar altijd in ere zullen houden en trots zijn dat ze in ons leven was en altijd in ons hart zal blijven.
Gelukkig hebben we de mooie herinneringen en haar prachtige liedjes nog.
Lieve Renée,
We zullen je vreselijk missen!!
Nederland zal binnenkort afscheid nemen van de enige echte vrouwelijke André Hazes!!!’

 

Foto: Reni van Maren

Reacties