×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Baby Victoria Koblenko krijgt korte naam

18.04.2016 -

De baby van Victoria Koblenko en voormalig profvoetballer Evgeniy Levchenko krijgt een ''korte, internationale naam''. "Of het nu een jongen of een meisje wordt", aldus de actrice in een filmpje dat het paar op YouTube heeft gezet.


Victoria zegt in de video dat ze altijd al een kinderwens had maar dat de tijd er nog niet was. Ook laat ze weten dat haar zwangerschap tot dusver niet erg soepel verloopt. "Het concept moe en misselijk heb ik wel opnieuw uitgevonden", zegt ze. Inmiddels gaat het een stuk beter. Volgens haar voelt het zwanger zijn "intussen wel een beetje lekker". De kleine wordt in het najaar verwacht.

Victoria en Evgeniy bevestigden maandagochtend dat er een baby op komst is. Vorige maand gingen er al geruchten dat de actrice zwanger zou zijn.

 

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Marcel Krijger

Reacties