×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Victoria Koblenko in verwachting

18.04.2016 -

De geruchten zijn bevestigd: Victoria Koblenko en voormalig profvoetballer Evgeniy Levchenko krijgen een kindje. "Geen woorden, maar daden! Victoria en ik worden ouders! En we zijn ontzettend blij!", schrijft de trotse vader in spe op Instagram en Twitter.


In maart verschenen al berichten in de media dat Victoria zwanger zou zijn van Levchenko. Ook Victoria is dolblij. "Voor zover je zoiets magisch in een paar woorden kan gieten....Meervoud van Lev is LEVEN. En we zijn gezegend om een nieuw leven op de wereld te mogen zetten'', schrijft Victoria bij de foto waarop te zien is dat Levchenko een babyrompertje aan een waslijn hangt. ''Lev mag de was doen'', aldus Victoria.
In juni 2008 werd bekend dat Victoria en Levchenko na een relatie van vijf jaar uit elkaar gingen. Het stel werd in maart weer samen gespot tijdens een vakantie op Curaçao. Volgens De Telegraaf waren de twee toen al weer een hele poos samen.
 

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Marcel Krijger

Reacties