ZIEN: zo mooi wonen Sven Kramer en Naomi van As

Het geduld van Sven Kramer en Naomi van As is op de proef gesteld, maar dat is inmiddels beloond. De topschaatser en de voormalige hockeyster hebben met hun dochtertje eindelijk hun intrek kunnen nemen in hun droomvilla aan de Amstel.

Sven en Naomi kochten het stuk grond met een boerderij erop vijf jaar geleden voor iets meer dan 2 miljoen euro, maar lagen vervolgens lang in de clinch met de gemeente over de bouwplannen. Jaren later dan de bedoeling was, werd het luxueuze stulpje in Amstelveen dit jaar eindelijk opgeleverd. Naomi kon niet wachten tot het eenmaal zo ver was. ’De plek is echt top voor ons. Het is landelijk, dat vindt Sven erg prettig, en toch dicht bij de stad, voor mij’, aldus de voormalige tophockeyster in een interview met AmstelveenZ Magazine.

Buitenkind

Nu heeft dochtertje Kae alle ruimte om buiten op het enorme erf bij de woning te spelen. Dat vindt Naomi belangrijk, want zelf was ze ‘een heel beweeglijk en avontuurlijk buitenkind’. ‘Ik was een verstandig kind, maar ik klom ook regelmatig in de lantaarnpaal voor de deur en dan zat ik vanaf boven te zwaaien naar iedereen. Als ik daar nu aan denk… Ik laat Kae echt niet alleen buitenspelen, ook niet als ze straks een jaar of zeven is. En die lantaarnpaal kan ze vergeten’, aldus Naomi in gesprek met het magazine WIJ.

Het Huis Van Sven Kramer En Naomi Van As
Het nieuwe optrekje van Sven en Naomi