Jimmy Geduld

ZIEN: Jimmy Geduld koopt peperduur huis

Afgelopen zomer ging opnieuw een verslavingsinstelling van Jimmy Geduld over de kop. Hij zou een schuld van een miljoen hebben achtergelaten, maar opmerkelijk is dat de voormalige GTST-acteur daar zelf maar weinig van lijkt te merken. In het chique Laren heeft hij een uitgebouwde twee-onder-één-kap gekocht waarvoor hij meer dan zeven ton op tafel legde…

Geld speelde kennelijk geen rol; Jimmy betaalde uiteindelijk namelijk 721.000 euro. Dit met een hypotheekinschrijving van negen ton. Hij woont er samen met de negen jaar jongere Elizabeth Jobse. Opmerkelijk is dat zij op papier de voornaamste eigenaar van de woning is. 99% van het huis is haar eigendom, slechts 1% is van Jimmy. De reden dat ze voor deze constructie kozen lijkt Jimmy’s financiële geschiedenis. Het is namelijk zo dat hij te maken had met een reeks beslagleggingen.

Het huis in Laren is volledig ge­moderniseerd en luxe afgewerkt. Aan de achterzijde is ’t uitgebouwd, waar een ruime en luxe woonkeuken met kookeiland is gerealiseerd. De woonkamer heeft een sfeervolle open haard en een prachtige visgraatvloer. De bad­kamer is nieuw met ligbad, inloopdouche en vloerverwarming. De achtertuin is ruim en mooi aangelegd. Hier houdt Jimmy het nog wel even vol.

266 2160
592 2160
273 2160