Duncan Laurence

ZIEN: Duncan Laurence koopt woning in het Gooi

Duncan Laurence bekende onlangs aan Beau van Erven Dorens te kampen met paniekaanvallen. Soms wordt het de zanger allemaal te veel. Heeft zijn geheime verhuizing naar Het Gooi misschien te maken met de druk die hij voelt?

De winst van het Eurovisie Songfestival zette ruim anderhalf jaar geleden het leven van Duncan Laurence op zijn kop. Rustig over straat gaan was er niet meer bij, overal waar de zanger komt, wordt hij aangeklampt door fans die iets van hem willen. Dat zal mede de reden zijn geweest dat hij vorige maand in het diepste geheim verhuisde van een appartementje in Amersfoort naar een groter huis in Het Gooi. Voor om en nabij een half miljoen euro kocht Duncan een schitterende twee-onder-één-kapwoning in het gezellige centrum van Laren. Het huis biedt alle privacy waar Duncan zo op gesteld is. Een grote heg
met een toegangspoort ontneemt nieuwsgierige fans het zicht op de woning. De zanger en zijn vriend hebben beneden een ruime woonkamer en een woonkeuken. Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers, dus vrienden en familie kunnen blijven logeren. Het huis ziet er van binnen uit alsof het nét is opgeknapt, dus Duncan en zijn Amerikaanse vriend Jordan hoefden alleen maar wat dozen en koffers met kleding uit te pakken. 

Duncan Laurence

Aan Beau van Erven Dorens bekende Duncan vorige week dat hij lijdt aan acute paniekaanvallen. Dat zorgt voor zoveel stress bij de zanger dat hij live optreden op televisie op sommige dagen niet ziet zitten. Vrienden hopen dat het nieuwe huis in Laren de zanger de rust en ruimte geeft om aan zijn problemen te werken.