Doutzen Kroes

ZIEN: dít is het nieuwe paleis van Doutzen Kroes

De schitterende villa van Doutzen Kroes in het Gooi is klaar. Het voormalige Victoria’s Secret-model kocht een oud pand, liet dat met de grond gelijkmaken en bouwde voor luttele miljoenen een moderne villa met zwem­vijver.

De villa is een bijzonder ontwerp, met grote glaspartijen afgewisseld met houten afwerking, een groot ­ramenblok in het dak dat binnen voor veel lichtinval zorgt en een ­flinke partij zonnepanelen voor stroomopwekking. Doutzen, haar man Sunnery James en hun kinderen Phyllon en Myllena hebben het huis al betrokken, terwijl werklieden nog met graafmachines de tuin aan het vormgeven zijn. Aan de achterkant van de tuin ­lopen ze via een paadje zo het schitterende heidegebied op, waar de kinderen in bomen kunnen klimmen. Het voormalige Victoria’s ­Secret-model moet heel tevreden zijn met dit bouwproject, waar ze al drie jaar mee bezig is. In 2018 kocht ze al het huis dat eerst op deze plek stond – en dat niet meer in beste staat was – voor 1,65 miljoen euro.

Doutzen Kroes Villa 3

De hypotheek van 2,5 miljoen verried toen al dat Doutzen heel wat van plan was op deze plek. Opmerkelijk is dat Doutzen het huis alleen in eigendom heeft. Ze kocht het zonder Sunnery en dat mag bijzonder heten, want echtparen kopen toch meestal samen een huis. Bovendien zal ook de dj niet krap bij kas zitten. Waarom hij geen mede- eigenaar werd, blijft vooralsnog een goed bewaard geheim.

Lees het hele verhaal, inclusief alle foto’s van de moderne villa, deze week in Weekend.