Demi Lovato

Het nieuwe leven van Demi Lovato

Het leven lacht Demi Lovato weer helemaal toe. Nadat ze eind juli door haar vriend Max Ehrich ten huwelijk werd gevraagd, heeft de zangeres nu een nieuw huis gekocht waar de tortelduifjes hun leven samen kunnen opbouwen.

Lovato betaalde bijna 6 miljoen euro voor een villa in Studio City, een familievriendelijke wijk in Los Angeles. Dit meldt Variety. Het huis telt 6 slaapkamers en 9 badkamers en wordt omschreven als een moderne boerderij in strakke stijl. Voor Lovato is het een flinke stap nadat ze 2 jaar geleden nog bijna om het leven kwam vanwege een overdosis drugs. De zangeres werd destijds in allerijl naar het ziekenhuis gebracht, waar ze er wonder boven wonder weer bovenop kwam. Daarna verdween Demi een poosje uit beeld om aan haar herstel te werken. Het huis waar ze in haar meest donkere dagen woonde werd verkocht en de zangeres onderging stevige therapie en zat maanden in een afkickkliniek.

Wat Lovato betreft is de cirkel nu rond, zo liet ze onlangs in een Instagram-post weten. ‘Twee jaar na die afschuwelijke dag ben ik verloofd met de liefde van mijn leven en ben ik vrij van alle demonen die in me zaten. Ik heb nooit gedacht dat dit mogelijk was. Dit heb ik niet alleen maar bereikt door verliefd te worden, maar vooral door heel hard aan mezelf te werken. Harder dan ik ooit in mijn leven gedaan heb.’