Jan en Rianne

BZV-Jan en Rianne verlaten Nederland

Boer Jan en Rianne uit Boer Zoekt Vrouw gaan Nederland verlaten. Het stel heeft, nadat zij meededen aan de BZV-spinoff Onze Boerderij In Europa, besloten om het avontuur aan te gaan en helemaal opnieuw te beginnen in Denemarken.

In de uitzending van Onze Boerderij In Europa van donderdag 11 maart was te zien dat boer Jan en Rianne samen met Yvon Jaspers door Denemarken reisden. Daar brachten ze onder meer een bezoek aan Sjaak en Jacqueline, die vier jaar geleden de stap hebben gezet om te emigreren. Ze gingen mee om inspiratie op te doen voor hun eigen schapenboerderij op Texel en om te onderzoeken of het gras in Denemarken groener is dan in Nederland.

Knoop doorgehakt

Aan het eind van de uitzending was de conclusie van boer Jan: ‘Ik ga erover nadenken en met een vol hoofd weer naar huis.’ Eenmaal thuis werden ze steeds enthousiaster over het idee om te gaan emigreren. Inmiddels is de knoop doorgehakt, de boerderij op Texel verkocht, een melkveehouderij in Denemarken gekocht en dit voorjaar verhuizen ze met zoontjes Melle (3 jaar) en Siem (bijna 2) naar Denemarken.

Yvon volgt elke stap in dit proces van Jan en Rianne op de voet. In een nieuw seizoen Onze Boerderij is te zien hoe de emigratie precies tot stand is gekomen en hoe het met ze gaat. Het is nog niet bekend wanneer een nieuwe serie Onze boerderij wordt uitgezonden.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen