Trolls Band Together Premiere In Los Angeles

Justin Timberlake kondigt eerste album in zes jaar aan

Justin Timberlake lanceert binnenkort nieuwe muziek. Zijn eerste album in zes jaar tijd gaat Everything I Thought It Was heten, maakte de zanger bekend via een filmpje op Instagram.

De 42-jarige Timberlake speelde vrijdagavond eenmalig in een theater in zijn thuisstad Memphis. Daar liet hij voor het eerst de eerste single Selfish horen. Fans die bij het concert waren, delen op sociale media stukjes ervan. Ook Timberlake zelf plaatste een preview van het nummer op sociale media. Wanneer het uitkomt, is nog niet duidelijk.

Het laatste album van Timberlake, Man of the Woods, stamt alweer uit februari 2018. Sindsdien was de zanger nog wel op enkele samenwerkingen te horen. Zo bracht hij afgelopen september nog samen met Timbaland en Nelly Furtado de single Keep Going Up uit. Ook lanceerde hij vorig jaar muziek met *NSYNC, de boyband waarmee hij in de jaren negentig doorbrak.

Dat er nieuwe muziek aan zat te komen, werd al min of meer duidelijk toen Timberlake eerder deze maand zijn hele Instagram-profiel leegmaakte. Veel artiesten doen dat voorafgaand aan een aankondiging.