Ben Affleck Jennifer Lopez

Ben Affleck en Jennifer Lopez opnieuw op huizenjacht

Hoewel Ben Affleck en Jennifer Lopez afzagen van de koop van het riante huis in Bel-Air waarop ze hun oog hadden laten vallen, zit het pas verloofde stel niet stil en zijn ze gespot bij een ander huis in Holmby Hills. Aan de villa, die in Moorse stijl gebouwd is, hangt een prijskaartje van 60 miljoen euro. Dit meldt TMZ.

Het pand behoort toe aan de ex-vrouw van de bekende restauranthouder van de vestigingen van Mr. Chow in Beverly Hills, New York, Miami, Las Vegas en Londen. Er zijn negen slaapkamers, veertien badkamers, meerdere antieke openhaarden, 400 jaar oude Moorse pilaren en alleen de master bedroom beslaat al 270 vierkante meter. Het gastenverblijf is met drie verdiepingen en een gigantische bioscoop met een glazen muur die uitkijkt op het zwembad net zo imponerend.

Ben en Jennifer willen een huis dat groot genoeg is voor hun gemengde gezin met vijf kinderen uit twee huwelijken. JLo heeft haar tweeling Max en Emme (14) uit haar relatie met zanger Marc Anthony en Ben deelt drie kinderen met zijn ex-vrouw Jennifer Garner: Violet (16), Seraphina (13) en Samuel (10).